2015 – Avengers

Rokem 2015 se začíná psát historie našeho turnusu. Přebíráme termín po předchozí partě a pouštíme se po hlavě do organizování našeho prvního turnusu. Vybrali jsme si téma Avengers. Začátky nebývají lehké, proto jsme museli věnovat spoustu času mimo jiné i propagaci našeho tábora.

Na oslavu vítězství nad posledními zbytky temné zločinecké organizace Hydra, si Tě dovolujeme pozvat na velkolepou party s překvapením!

Kdy?                               4. července 2015, večer

Kde?                               Táborová základna La Venta, Tis u Blatna

Jak se k nám dostat?       Naše limuzína Tě vyzvedne 4.7. v 10:00 na autobusovém nádraží ve Slaném.

Co s sebou?                        Dobrou náladu, spoustu energie a zabalený kufr.

Naše masivní propagace v rámci slánských a okolních škol nám přinesla 28 zcela nových táborníků. K propagaci ročníku 2015 na téma Avengers jsme si vytvořili následující letáčky:

Avengers 2015 - leták

Závěrečné shrnutí tábora:

Tento text píšu až s 5 letým zpožděním, ale přesto si i nyní vybavuji každého táborníka, který s námi na tomto ročníku tábora Avengers byl. I když v tomto roce byla kapacita tábora 52 dětí, našich 28 dětí bylo pro rozjezd tábora tak akorát. Zkušenosti práce s dětmi jsme měli všichni, ale organizace tábora byla velice náročná na veškerou přípravu, takže jsem v tomto roce byl čistě v roli hlavního vedoucího.

Téma Avengers bylo velice aktuální, protože několik měsíců před táborem vyšel nový díl Avengers v kinech, podle kterého byl tento tábor připraven.

Během celého tábora jsme měli k dispozici foťák, takže se můžete podívat, jak to u nás tenkrát vypadalo.

Pro návrat na úvodní stránku klikněte SEM. Tábor už od samého počátku byl pořádán pod hlavičkou DDM Ostrov Slaný.